Hungary 1164. Budapest, Gesztenye u. 12.

Tel: +36 1 400 1417     Mob: +36 30 449 7559     Email: imn@t-online.hu

 Intercontact Marketing Network Ltd  Intercontact

Cégünket még ezeken az oldalakon is elérheti:

Linkedin    Livejournal    Blogspot    EC21    Wordpress    Facebook    Pinterest    Twitter    Xing    Bark    Apsense    Crunchbase    Google+    Vkontakte    Viadeo    Tumblr

Utolsó frissítés: 2018. Április 24.

 

     Mottónk már 28 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon - olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

 

 

 

 

 

 

Üzleti lehetőségek aktuális üzleti ajánlatok, folyamatos megrendelések, gyártókat és beszállítókat keresünk !

 

                                                                    

 

Tisztelt Érdeklődő !

 

 

Először is szeretnénk gratulálni vállalkozásuk eddigi elért sikereihez és múltjához.

 

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta oldalainkat. Reméljük az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek.

 

Cégünk, az Intercontact Marketing Network Kft. 28 éve, közel három évtizeddel ezelőtt alakult  és működik a nemzetközi gazdasági életben.

 

Jelentős számú külföldi piacvezető nagyvállalattal, céggel, külképviselettel, nagykövetséggel és kereskedelmi kirendeltséggel állunk kapcsolatban,

ahonnan folyamatosan kapjuk az aktuális üzleti ajánlatokat, illetve juttatjuk el oda magyarországi partnereink felajánlásait.

 

A fenti 10 főbb témakörbe rendeztük az üzleti lehetőségeket, partner kereséseket.  Kérjük válasszák ki  Önök cégprofiljába illeszkedően a legjobban  megfelelőt, akár több témakörben is, lehetőleg minél többet ami a vállalkozásuk számára hasznos lehet !  ( fenti kék téglalap )

 

Kiemelten fontos tevékenységünk a  magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás.

 

Köszönjük szíves figyelmét, részünkről megtiszteltetésnek vennénk, ha az együttműködés mellett döntenének. Érdeklődés esetén kérjük szíveskedjen a kódszámokra hivatkozni.

 

Eredményes együttműködésünk reményében válaszát várva az alábbi elérhetőségeinken, ahol további információt, műszaki rajzot, leírást a kódszámok alapján kérhetnek, vagy a minták személyesen is megtekinthetők az irodánkban.

 

 

             

 


 

IMN Business Development - Innovations & Future Technology

 

 

Területi Igazgatókat Keresünk !

Közép-Európa ( Magyarország, Ausztria, Románia, Szlovákia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Csehország) területéről keresünk vállalkozókat, vállalkozásokat az Intercontact Marketing Network Kft. információs rendszerének további kiszélesítésére és szervezői munkáira. Eredményes próbaidő után kizárólagos területi képviseleti jogot biztosítunk.

Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik kapcsolatban állnak az ipar, a mezőgazdaság, a kereskedelem és a szolgáltatás ágazataiban tevékenykedő vállalatokkal, cégekkel, szakmai szervezetekkel,  vállalkozásokkal.

Külföldi üzleti partnerközvetítés, nemzetközi üzleti ajánlatok, az Intercontact Kft 28 éve működik.

 

Fő célja  a lehető legtöbb több gazdasági, üzleti információt  és munkát, megrendeléseket eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import üzlet, fémipar, faipar, élelmiszeripar, építőipar szabad gyártói kapacitás lekötés, befektetés, vegyesvállalat alapítás, projektfinanszírozás profiljában.

Még ma jelentkezzen !  Csatlakozzon hozzánk ! Várjuk megbízható, profi üzletemberek, cégek, vállalkozások  jelentkezését !

Legyen Ön is közel három évtizede sikeresen működő cég munkatársa !

Jelentkezés : Telefon: +36-30-449-7559    E-mail: imn@t-online.hu   Skype: Intercontact1

 

 


 
 

FIGYELEM !  KIEMELT ÜZLETI AJÁNLAT !

 

 

 

Kiemelten támogatott projektek:

- Megújuló energia:   Szélerőművek- Solar erőművek- Geotermikus erőművek- Biomassza kiserőművek- Biogáz termelő kiserőművek- Biopellet / Brikettáló üzem létesítés

Pályázatírás, pályázati tanácsadás, forráskeresés, projektmenedzselés, pályázat figyelés. Helyzetfeltárások, megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése.

- Cége pályázati előminősítését díjmentesen elvégezzük !


- Segítünk felkutatni és megtalálni cége számára a jelenlegi és jövőbeli hazai illetve uniós pályázati   lehetőségeket
- Előzetesen értékeljük a pályázat nyerési esélyeit.
- Felvállaljuk a teljes pályázati dokumentáció beszerzését, összeállítását, kitöltését.

Várjuk önkormányzatok, intézmények, vállalkozások jelentkezéseit  közös és eredményes  fejlesztési projektek generálásában és azok pályázati úton történő megvalósításában.

Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre !

 

Üzleti lehetőség (EU finanszírozási támogatás) / Energia - Vízgazdálkodás - Cleantech - Ecosystem

Vidéki energia, köztük a mini-grid és off-grid: Fenntartható energia megoldások a vidéki közösségek számára, amelyek elősegítik a mini, off-grid és hibrid megújuló energetikai megoldások javítására energiához való hozzáférés.

Biogáz és bioüzemanyagok: biogáz és a bioüzemanyag kezdeményezések, amelyek magukban foglalják a demonstráció, illetve az innovatív technológiákat.

Ipari tisztább termelés és fogyasztás: kezdeményezések az  ipari erőforrás-hatékonyság javítására, különösen azok amelyek bizonyítják az addicionalitást.  

Az ökoszisztéma-szolgáltatások: azon projektek amelyek elősegítik a tényleges beruházásokat,  az ágazat egyértelmű végrehajtási modellek beruházások ökoszisztéma-szolgáltatások terén.

 

Fenntartható vízgazdálkodás: Innovatív és hatékony intézkedések, amelyek elősegítik a vízgazdálkodási és a keresleti feladatokat.

Fenntartható emberi települések, az épített környezet és a zöld épületek: megoldások, amelyek elősegítik a magánszektor részvételét, teszteli az új modelleket és építi a  helyi kormányzatokkal együtt.

 

 

       

 

 

 

 

    

 

 

 

Nagy értékű ingatlanok  (100 - 500 M Ft ) értékesítésében sikeres szakembert, céget keresünk. Csak PROFI és leinformálható jelentkezését várjuk! Tiszta, tehermentes magán házak, kastély, stb. Nem csődős, leamortizált svájci hiteles ipari ingatlanok. Csak tulajdonosoktól mind, viszont kezdő ügynökökre most nincs időnk, komoly vevőkörrel rendelkező ingatlanos szakemberek kellenek. Tel: +36 30 449 7559  imnltd@gmail.com

 

 Exkluzív ingatlan áron alul eladó! Vállalkozásra, cégközpontnak, képviseletnek is alkalmas!

 

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

 

Exkluzív ingatlan áron alul eladó! Vállalkozásra, cégközpontnak, képviseletnek is alkalmas!

 

 

LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA EGY EGÉSZEN EGYEDI ÉPÜLETBEN!
 
Típus: családi ház. Vételár: 95 M Ft. Alapterület: 350 m²  Telekterület: 854 m² 
Épület szintjei: 3. Szobák száma: 8.  Fürdő: 3. Pince: van.  Fűtés:gáz (cirko).
Komfort: luxus. Parkolás: garázs - az árban. Kilátás: kertre néző.

 

 

Budapest XVI. kerületében, Árpádföld dinamikusan fejlődő részén eladó ez a teljesen tehermentes családi ház, amely több család együtt élésére, vállalkozásra és az alagsor egyedi tervezésének köszönhetően sok más tevékenységre is megfelelő. Többek között műterem, rendelő, iroda céljára is alkalmas adottságokkal is bír, köszönhetően az ablakokon át egész nap beáramló rengeteg természetes fénynek és a hatalmas tereknek.

 

A közelben, gyalog pár percre lévő bölcsőde, óvoda és általános iskola családosoknak ideális, a pár száz méterre folyamatosan épülő lakóparkok, lakossági szolgáltatások és vállalkozások üzemeltetésére adnak további lehetőségeket. A HÉV ill. a buszmegálló is kb. 10 perc sétára található.

Az autós közlekedés a közelben elérhető M0-s autópályának és a régi 3-as útnak köszönhetően több útvonal választási lehetőséget biztosít.

 

A háznak több bejárata és az udvarról is megközelíthető fedett terasza van.

A telken lévő gyümölcsfák az egész tavaszi, nyári és őszi szezonban teremnek, kezdve a korai cseresznyével, alma, körte, meggy, birs és füge valamint az eperfa szolgálnak állandó házi vitamin forrásul.

 

És csak egy-két gondolat az épületről, hisz arról úgyis beszélnünk kell, az egészen egyedi, nagyon ötletes, praktikus és egyben rendkívül esztétikus megoldások sokaságáról, a terek, a helyiségek kialakításról.

Húsz éve épült ez a szép ház tégla falazattal, beton födémmel, cserép fedéssel, magában rejtve sok-sok helyiséget, melyek közül hatalmas nappali várja majd Önt haza kandallóval, fölötte 8 méteres belmagassággal, nyolc szobával, több fürdőszobával, gyönyörű konyhával. A 150 nm-es szuterén szint fényárban úszó hatalmas tereit kedvére alakíthatja, használhatja, amire csak kívánja.

 

 

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

  

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További fotók és információ ezen a másik weboldalon található

 


 

30834. Nemzetközi kockázati tőkebefektető társaság megvalósításra váró projekteket keres amelyek új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik.

 


Befektetési stratégiája olyan kiemelkedő növekedési potenciállal bíró - innovatív IT és technológiai - a kezdő ötletnél előrehaladottabb, üzletileg ígéretes és jelentős piaci potenciállal bíró projektek növekedésében, továbbvitelében részt venni már bizonyított és elkötelezett menedzsmenttel és szakmai partnerekkel együtt, melyek egyedülállóak a piacon.

 

     

 

Intelligens technológiák:

- Különleges anyagok, korszerű anyagok, modern anyagtechnológiák
- Fejlett jármű- és egyéb gépipari technológiák
- Tiszta és megújuló energiák
- Fotonika, lézertechnológia
- Bionika
- Elektronika és félvezető-technológia
- Korszerű szénhidrogén technológia
- Építőipar, építőanyag-technológiák
- Fa- és bútoripar innováció
- Egészséges és helyi élelmiszerek
- Infokommunikációs technológiák és szolgáltatások

 

     


További információ az Intercontact-tól kérhető.

 


 

30437. Megvételre keresnek külföldi vevők, befektetők profilváltás miatt eladó, használaton kívüli de még mindig jól működtethető gyárakat, komplett technológiákat, és gépeket mindenféle ipari profilban.

 

- Kérnek egy technológia leírást.

- Hol és milyen területen alkalmazható.

- Milyen gépek, darabszám, évjárat, állapot.

- Betanítás, beüzemelés, alkatrész, szerviz.

- Fotók: gyártó csarnok, gépek, termékek

- Eladási ár  Euro vagy USD.

 

 

További információ az Intercontact-tól kérhető. Csak a tulajdonosokkal tudunk érdemben tárgyalni. 

 


 

Copyright © 1997 – 2018 Intercontact Marketing Network. All rights reserved.