Mottónk már 33 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon - olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon.”


 

Tisztelt  Hölgyeim / Uraim !


Köszönettel vettük érdeklődésüket tevékenységünk iránt.

Az Intercontact Marketing Network Kft ( rövidítve Intercontact Kft ) 1990-ben mint Betéti Társaság kezdte meg tevékenységét. Majd azt követő évtől már jogfolytonosan átalakult Korlátolt Felelősségű Társaságként működik és 33 éve, több mint három évtizede van jelen a nemzetközi gazdasági életben. Számos külképviselettel, nagykövetséggel és kereskedelmi kirendeltséggel, piacvezető vállalattal, céggel állunk kapcsolatban, ahonnan folyamatosan kapjuk az aktuális üzleti ajánlatokat, illetve juttatjuk el oda magyarországi partnereink felajánlásait. Az interneten a cég weboldala 1997-től van fent, az üzleti ajánlatok több nyelven is megtekinthetők.

Célunk minél több gazdasági, üzleti információt biztosítani, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import ügyletek, fémipar - faipar - építőipar szabad gyártói kapacitás lekötés, képviseletek létrehozása, vegyesvállalat alapítás, befektetés, projekt finanszírozás, nemzetközi piacokra jutás profiljában. Külföldi üzleti partner partnerközvetítés, nemzetközi gazdasági stabil üzleti kapcsolatok, folyamatos megrendelések.

Kiemelten fontos tevékenységünk a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás.

A kapott adatokat 24 órán belül közzé tesszük az Intercontact cégcsoport információs rendszerében. Ezenkívül személyes tárgyalásokat koordinálunk külföldi megrendelő partnerek és magyar gyártók között, üzemlátogatással egybekötve. Nagyon sok esetben mintákat és műszaki dokumentációkat is rendelkezésre bocsátunk. A napi operatív tevékenységben (levelezés, árajánlatküldés, kapcsolattartás, stb.) is segítséget nyújtunk.

Szilárdítsák meg pozíciójukat a mai kiélezett piaci versenyben, és építsenek ki cégük üzleti jövőjét meghatározó üzleti kapcsolatokat az általunk nyújtott üzleti lehetőségek, szolgáltatások segítségével.

Partnereink a részükre megküldött naprakész üzleti tájékoztatókban található ajánlatok közül mennyiségi megkötés nélkül bármelyik, számukra szükséges tételt lekérhetik, illetve abban korlátlan számban, gyakorisággal saját ajánlataikat közzétehetik.

Ajánlatunk konkrétan arra vonatkozik, hogy akarnak-e Önök több beszállítási lehetőséghez, munkához jutni? Ha igen, akkor az Intercontact rendkívül hatékonyan tud szabad kapacitásuk lekötésében segíteni. Szintén eredményesek vagyunk a már gyártott termékek új piacokra való kihelyezésében.

Ezúton hívjuk fel T. figyelmét, hogy az Intercontact M. N. Kft. további üzleti ajánlatait az Interneten a www.intercontact.hu (fa-, fém-,  cégbörze-, műanyag-, élelmiszeripar-, innováció-, stb. rovatokban) találhatják.

Valamint ajánljuk még az alábbi nagyon fontos kooperációs üzleti lehetőséget, üzletági szolgáltatást, országosan és regionálisan egyaránt mindenkinek.                                  

Pályázati tanácsadás, pályázatírás.
Az EU-s valamint a hazai pályázatok célja alapvetően a szervezetek forrásteremtéséhez egy lehetőség biztosítása.

Minden profit és non-profit szervezet ideális működtetésének egyik alapja, hogy források bevonásával költség-hatékonyan tudjon üzemelni.

Ehhez nyújtanak lehetőséget a koordinált pályázati ciklusban meghirdetett pályázati lehetőségek. A pályázatok meghatározott keretek között, kiírásuktól függően nyújthatnak visszatérítendő, vissza nem térítendő támogatásokat.

Önnek két lehetősége van : a már meglévő elképzeléseihez keres pályázati lehetőségeket vagy meglévő pályázati lehetőségekhez igazítja fejlesztéseit úgy, hogy azok megvalósítása is garantálható legyen!

Pályázatírás, pályázati tanácsadás, forráskeresés, projektmenedzselés, pályázat figyelés. Helyzetfeltárások, megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése.
- Cége pályázati előminősítését díjmentesen elvégezzük
- Segítünk felkutatni és megtalálni cége számára a jelenlegi és jövőbeli hazai illetve uniós pályázati lehetőségeket
- Előzetesen értékeljük a pályázat nyerési esélyeit.
- Felvállaljuk a teljes pályázati dokumentáció beszerzését, összeállítását, kitöltését.

Várjuk önkormányzatok, intézmények, vállalkozások jelentkezéseit közös és eredményes fejlesztési projektek generálásában és azok pályázati úton történő megvalósításában.

Célunk, hogy partnereink fejlesztési elképzeléseit, pályázati projektjeit a lehető legmagasabb színvonalon kidolgozzuk, és a támogatásban részesülő projektek megvalósításának sikerét biztosítsuk, amelyhez szükségszerű az egyenletesen magas színvonalú munka, a határidők pontos betartása, valamint a naprakész szakértelem.

Várjuk szíves visszajelzését, részünkről megtiszteltetésnek vennénk, ha az együttműködés mellett döntenének.

 

       

 

INTERCONTACT MARKETING NETWORK LTD

 

Mobil: (36) 20 487 5422                Mobil: (36) 30 449 7559

 

        Email: imnltd@gmail.com            Email: imn@intercontact.hu

               

      Skype: intercontact1                     Web: www.intercontact.hu

 

Our company is also available on these other websites:  Intercontact   


 

Linkedin    Livejournal    Blogspot    EC21    Wordpress    Facebook    Pinterest    Twitter    Xing    Apsense    Crunchbase    Tumblr

 

                            Bark    Vkontakte           

 

 

 

 GDPR Adatvédelem

   Copyright © 1997 – 2023 Intercontact Marketing Network. All rights reserved.